Prijzen voor events - 2024- EXCLUSIEF LEVERING EN DEMONTAGE                           

De prijzen in deze offerte zijn  exclusief 21% btw voor vergaderingen, vervoer, opstelkost en demontage.

Al onze snijbloemen zijn afkomstig van biologische en/ of  ecologische, lokale telers. 

Voor groenslingers, kerkversiering, backdrops en versiering voor het haar maken we een prijs op maat. 

 

Algemeen: Inbegrepen in de prijs zit 1 telefoongesprek of online vergadermoment. Voor meerdere gesprekken betaalt u 40 €/u excl. Btw (ook voor de verplaatsing).

Leveren, opstellen en weer ophalen: 40€/u excl.btw.

Demontage: U brengt zelf recipiënten mee om de bloemen in over te zetten en mee te nemen. Wij verzamelen al de bloemen die nog bruikbaar zijn voor u na het feest. 

Waarborg:  Boven op de vermelde prijzen betaalt u een waarborg (voor vazen, textiel, kandelaars etc.) Die krijgt U 100% terugbetaald wanneer we het materiaal weer onbeschadigd mee naar huis krijgen. Schade of verlies rekenen we aan. De waarborg betaalt u bij het toekennen van de opdracht.

Voorschot: Wanneer u beslist om met ons samen te werken, reserveren wij de datum, onze vazen en onze bloemen voor u. Daarvoor betaalt u een voorschot van 1/3 van deze prijsofferte, samen met de waarborg.

 

ANNULATIE:

·         Annulatie vóór  84 dagen voor de trouwdatum: 1/4 van het totaalbedrag  wordt aangerekend alsook de eventuele bezoeken ter plaatse, overleg en gepresteerde uren aan 40 €/ uur.  

·         Annulatie  binnen de periode van 84 dagen voor de trouwdatum: 1/2 van het totaalbedrag  wordt aangerekend alsook de bezoeken ter plaatse en de gepresteerde uren aan 40 €/ uur.