Workshops

Jouw verhaal met bloemen - WORKSHOPS 2018 

Dit najaar zijn er vier workshops gepland. Vind je toch niet wat  je zoekt in ons aanbod van workshops? Geen probleem, contacteer ons voor een workshop op maat.

Najaarsworkshops op 1 september, 29 september en 20 oktober 2018. 

Experimenteer, speel, kijk en voel. Het is een manier om iets naar buiten te brengen wat binnen in jou leeft, zonder dat er iets moet. Dit is geen klassieke benadering van bloemschikken en werken naar een voorbeeld, maar een kunstzinnige zoektocht naar jouw eigen verhaal met bloemen. Iedereen met een gezonde dosis nieuwsgierigheid kan het!

De nadruk van deze reeks workshops ligt op het plukken en schikken. Niets zo leuk als rond te wandelen in de tuin en te plukken wat jou aanspreekt en betovert. In de eerste workshop leer je in welk stadium je je bloemen het beste oogst en hoe je ze moet behandelen na de pluk. Je leert stap voor stap hoe jij jouw eigen unieke bloemcreatie kan maken. Je leert voeling krijgen met vormen en texturen uit de natuur. Je leert kijken naar compositie en kleur. Als een beeldhouwer ga je te werk om bloemen toe te voegen, weg te laten, lucht en licht in je werk te brengen en leer je een verhaal te vertellen, jouw verhaal.

Telkens van 13u30 tot 17u

ZAAL den 38, Bergstraat 38, 3090 Overijse (2 huizen lager dan de tuin van Bookette)

Prijs voor de reeks van 3 workshops: 153 euro, bloemen en materiaal inbegrepen.

Je kan je ook inschrijven voor iedere workshop apart. Daarvoor betaal je dan 58 euro per workshop. 

Inschrijven? Mail naar Sanne@booketteflowers.be


KRANSEN EN SLINGERS

Winterworkshop 1 december 2018

van 13u30 tot 17u

ZAAL den 38, Bergstraat 38, 3090 Overijse (2 huizen lager dan de tuin van Bookette)

Prijs 55 euro

In geen enkel seizoen komen texturen in de natuur zo goed tot hun recht als in de winter. Het is dan ook een ware schattenjacht als je in het winterse landschap op zoek gaat naar materiaal om kransen of slingers mee te maken. We beginnen deze workshop met een korte wandeling op zoek naar moois en vullen dat aan met materiaal uit de tuin van Bookette. Breng gerust materiaal mee uit je eigen tuin waarmee je aan de slag wil- iets wat jou aanspreekt in de natuur is altijd bijzonder. Je gaat naar huis met een krans of slinger van winterpareltjes.

Inschrijven? Mail naar Sanne@booketteflowers.be

 


...doet me beter ademen.

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x