Abonnement


Wil je mee beleven hoe onze tuin groeit en bloeit en verandert doorheen het jaar? Dan is een abonnement misschien iets voor jou. Met onze CADEAUKAART kan je een bloemabonnement wegschenken.

Abonnement van 50 euro: 4 boeketten van 12.50 euro / of 2 van 12.50 euro en 1 van 25 euro /  of 2 van 25 euro/ of 1 extra groot van 50 euro.

Abonnement van 100 euro:  8  boeketten van 12.5 euro OF een mix van kleine boeketten aan 12.50 en grote of extra grote boeketten aan 25 euro en 50 euro.

Omdat het moeilijk te voorspellen is wanneer de bloemen oogstklaar zullen zijn, leggen we op voorhand geen data voor het afhalen van  boeketten vast. Bezorg ons je telefoonnummer  en we sturen je een sms aan het begin van de weken dat er bloemen zijn. Je kan ons dan laten weten of je die week al dan niet een boeket wenst af te halen en of het er één of meerdere zijn  van 12.5 euro of van 25 euro is. Je kan je boeket steeds op vrijdag oppikken op één van onze afhaalpunten (klik hier voor meer info over de afhaalpunten).  Een bloemabonnement start in april en eindigt in oktober. In het voorjaar zijn de afhaalmomenten beperkt, maar vanaf juni  bieden we tweewekelijks afhaalmomenten aan zodat je regelmatig de mogelijkheid hebt om een boeket te bestellen. Let wel: het is de bedoeling dat je je abonnement probeert op te gebruiken vooraleer de winter begint. Is je abonnement afgelopen vooraleer het seizoen afloopt dan kan je het altijd nog  verlengen.

We leveren onze boeketten zonder verpakking. Wens je toch een cadeauverpakking, vermeld dat dan in de sms wanneer je je boeket besteld, want op aanvraag doen we er graag een papiertje rond. 

Bestellen kan via onderstaand formulier of per mail / telefoon.

Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen je graag verder!

We vragen je vriendelijk de betaling te doen via overschrijving, met vermelding van je naam.

 Rekeningnr BE 75 7390 1518 5551      

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x