Onze tuin aan de Dijlestraat in St Joris Weert is gelegen op bio grond van de Appelfabriek. De tuin strekt zich uit aan de oever van de Dijle, die met haar rustige gekabbel iets heel speciaals geeft aan deze plek. De tuin heeft een open karakter.   Er staan enkele grote eiken die beschutting en schaduw geven. Het is een zalige plek om te vertoeven , vooral in de ochtenduren wanneer de dauw nog over de Doode Bemde hangt en het zicht op het dorp van St Joris Weert nog in nevel gehuld is. 

In de namiddag is er veel 'passage' van wandelaars, zowel de plaatselijke bevolking als mensen van andere provincies trekken dagelijks de Doode Bemde in, en dus is er een grote zichtbaarheid om je project kenbaar te maken. Dat kan interessant zijn , of net niet, afhankelijk van wat je wil met je workshop. Deze 'passage' is niet van die aard dat het je workshop zou verstoren, maar als je een zekere geborgenheid en intimiteit nodig hebt , dan kan je beter naar onze besloten privé tuin trekken iets verderop. De kans dat een enthousiaste voorbijganger je hier aanspreekt langs de omheinig, is groot, en dat heeft al meer dan eens interessante ontmoetingen opgeleverd.

Deze tuin is omheind en veilig voor kinderen.

 

Onze privétuin is gelegen in St Joris Weert en heeft een meer besloten karakter. Hier heb je geen inkijk en kan je ongestoord werken. Het is gelegen naast onze paarden weide ( het is niet zeker dat de paarden er gaan zijn als jij je workshop geeft, we hebben ook nog andere weides) en natuurgebied.

Vanuit beide tuinen trek je meteen het bos in en en kan je  lange wandelingen maken naar de vogelbroedplaatsen en kijkhutten wat verderop, naar het Meerdaalwoud of naar de Doode Bemde.