'Designing from the inside out, bringing the outdoors in'. 

Bookette is een plek waar je al experimenterend kan leren, zonder dat er iets moet.  Ik help je graag op weg met enkele basistechnieken van waaruit je je eigen verhaal met jouw bloemen kan exploreren. Iedere deelnemer maakt iets unieks, geen enkele compositie is dezelfde. Gaandeweg de workshop geef ik  je tips en help ik je verder, op jouw tempo en niveau.

WORKSHOP 22 juni

22 juni 2019  van 13u30  tot 17u in de tuin van Bookette

Bergstraat 44, 3090 Overijse

Prijs: 65 euro. Schaaltje, bloemen, flowerfrog inbegrepen. Schaartjes zijn beschikbaar.

  In deze workshop oogsten we de allereerste zomerbloeiers. Ik leg je graag uit wanneer en hoe je de bloemen het beste oogst en hoe je ze kan verzorgen na de pluk, en wat je kan doen om ze langer mooi te houden zonder chemicaliën toe te voegen. 

Na het plukken gaan we schikken. Jij kiest zelf je bloemen en maakt een compositie in een schaal of een handgebonden boeket. Ik neem je mee op een trip van intense kleuren en bedwelmende geuren, van fluwelen kelkbladeren en bloemenhoofdjes die je toeknikken als je ze in de hand neemt. Je leert kijken naar hoe iedere bloem anders is en wat ze nodig heeft binnen jouw schikking. Ik leer je hoe je lucht en licht in je compositie kan brengen. Je leert hoe je jouw innerlijke beleving als leidraad kan nemen om op kunstzinnige wijze tot een schikking te komen. 

Inschrijven via mail naar sanne@booketteflowers.be

Er zullen nog workshops volgen later in het seizoen, de data zullen hier spoedig aangekondigd worden, en ook via de nieuwsbrief (inschrijven voor de nieuwsbrief kan je op de homepagina van de website).  Alvast bedankt voor je interesse en geduld!

 All  pictures on this page ©annadoshinaphotography

 


 

 

...that's how the light gets in. L Cohen

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x