Workshops

 'Designing from the inside out, bringing the outdoors in'.  

Bookette is een plek waar je al experimenterend kan leren, zonder dat er iets moet.  Ik help je graag op weg met enkele basistechnieken van waaruit je je eigen verhaal met bloemen kan vertellen. Iedere deelnemer maakt iets unieks, geen enkele compositie is dezelfde. Gaandeweg de workshop geef ik  je tips en help ik je verder, op jouw tempo en niveau.

Steeds vaker krijg ik de vraag voor individuele workshops op maat over het maken van bruidsboeketten, installaties, het aanleggen van een eigen pluktuin, kransen en werken met gedroogd materiaal uit de tuin. Heb jij ook zo'n specifieke vraag, neem dan gerust contact op  via mail of telefoon. 

Daarnaast probeer ik enkele keren per jaar workshops te organiseren voor kleine groepen van maximum 6 personen. Deze zijn gericht naar iedereen die graag met bloemen bezig is, beroepshalve of niet, met of zonder ervaring, zoals je hieronder kan lezen. 


WORKSHOP 12 oktober 2019

KRANSEN 


12 oktober  2019  van 13u30  tot 17u in de tuin van Bookette

Bergstraat 44, 3090 Overijse

Prijs: 95 euro. Bloemen en materiaal  en versnapering en drank inbegrepen. Schaartjes zijn beschikbaar. 

Op de grens tussen twee seizoenen gaan we aan de slag met wat de tuin en de natuur ons rijkelijk bieden: Bessen, vruchtdozen en een veelheid aan kleuren. Hier heeft de natuur een heel jaar naartoe gewerkt. De zaden zijn een voorraad lekkers voor al wat rond en in de tuin leeft en ze  trekken vogels en andere dieren naar de tuin. Met wat geluk heeft het nog niet gevroren en zijn er ook nog vele nazomerbloeiers, verse bloemen dus die je door je gedroogde takken en stengels kan weven. Hoe je vers en gedroogd materiaal  combineert is het onderwerp van deze workshop. 

Inschrijven via mail naar sanne@booketteflowers.be. Je inschrijving is definitief na betaling op rekeningnummer BE75 7390 1518 5551.             ¬©annadoshinaphotography

 


 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x