Trouwplannen? We helpen je graag verder. Hieronder krijg je al een voorsmaakje van onze bruidsboeketten in kleur en in wit, onze  installaties en corsages.

bruidsboeket kleur

Speciaal voor jou brengen we de weelde en de geuren van onze pluktuin samen in een boeket. Sinds het begin zoeken we naar tinten en kleurschakeringen, vormen en texturen, met slechts één doel voor ogen: het maken van de meest delicate bruidsboeketten.

bruidsboeket wit

Kristalhelder sneeuwvlokken-wit, het wit van porselein dat aan een tweede leven toe is of een wolkje-melk-in-koffie-wit...het lijdt geen twijfel dat wit ons blijft bekoren. Gecombineerd met warme okertinten of fris groen maken we van jouw boeket een pareltje waar niemand zijn ogen van kan afhouden.

tafeldecoraties

Tover je tafel om tot een echte feesttafel. Met enkele grote emmers bloemstelen die je zelf in vaasjes schikt kom je al een heel eind. Recht van het veld in de vaas en heel makkelijk om zelf te doen. En als het wat meer mag zijn dan maken we graag een offerte op op maat van jullie wensen. Tafelstukken, boeketten of een volledige tafeldecoratie met inbegrip van handgedraaid keramiek en tafellinnen, wij smullen ervan.

installaties en backdrops

Wie droomt er niet van om te trouwen temidden van de natuur, in een bos, een bloemenweide of tussen het riet? Haal de sfeer van je geliefkoosde plek naar je trouwlocatie. Met onze installaties en backdrops zet je meteen de juiste toon.

corsages